Gleder seg til å komme tilbake til Lunner ungdomsskole

Hanne Gabrielsen har takket ja til stillingen som rektor ved Lunner ungdomsskole. Hun jobber nå som forvaltningsrådgiver i Nittedal kommune. 

Hanne er utdannet statsviter. I tillegg har hun praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) og tilleggsutdanning i engelsk og spansk. Hun har blant annet arbeidserfaring som lærer ved Brandbu ungdomsskole, Harestua skole og Lunner ungdomsskole.

- Jeg synes det er spennende å få denne muligheten og gleder meg til komme tilbake til Lunner ungdomsskole,  sier Hanne Gabrielsen.

Hanne bor på Harestua og sitter i kommunestyret i Lunner. 

Ser fram til å bli kjent med elever og lærere

Jan Christoffer Sørensen fra Jevnaker har takket ja til stillingen som assisterende rektor ved Lunner barneskole. Han jobber nå som lærer ved Jevnaker ungdomsskole.

Jan Christoffer er adjunkt med tilleggsutdanning, og har jobbet som lærer i til sammen ni år ved Jevnaker ungdomsskole og Toso barneskole. Han har også arbeidserfaring fra barnehage og boliger for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne i jobben som assisterende rektor, og ser fram til å bli kjent med elever og lærere ved Lunner barneskole, sier han.

Ny utlysning for rektorstillingen

I forbindelse med utlysningen av stillingene som rektor ved Lunner ungdomsskole og assisterende rektor ved Lunner barneskole, ble også rektorstillingen ved Lunner barneskole utlyst. Dagens rektor Anne Lie Kongsrud har takket ja til en skolelederstilling i hjemkommunen sin, Hakadal.

- Vi er glade for at vi gjennom én fellesutlysning har fått på plass to gode skoleledere. Nå lyser vi ut rektorstillingen på Lunner barneskole på nytt, og håper på at vi får et stort tilfang av søkere, sier kommunalsjef for oppvekst og kultur, Soon E. Øhrling.